Gevulde zalm met spinazie


Ingrediënten:

200 gram zalm

200 gram spinazie

60 gram ricotta

30 gram

Parmezaanse kaas

2 teentjes knoflook

200 gram volkoren spaghetti

0,5 citroen

Frylight bakspray/olijfolie

Peper & zout

 

Bereiding:

Verhit de Frylight in een hapjespan en fruit de knoflook even aan. Voeg de spinazie toe en bak het tot de helft geslonken is. Giet het vocht af en laat het goed uitlekken. Meng in een kom de ricotta met de spinazie, de Parmezaanse kaas, peper en zout goed door elkaar. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing. Snijd de zalm in het midden net niet door en vul deze met het spinaziemengsel. Leg de zalm in een ovenschaal. De rest van het spinaziemengsel kan ernaast gelegd worden. Leg een paar plakjes citroen op de zalm en zet het voor 15- 20 minuten in de oven. 

 

Eet smakelijk!