Turkse pizza


Ingrediënten: 

8 volkoren wraps

2 groene paprika's

2 rode paprika's

2 uien

4 tomaten

3 teentjes knoflook

300 gram rundergehakt

1 rode peper (optioneel)

verse peterselie

zout/peper

 

Voor de topping:

ijsbergsla

knoflooksaus light of griekse yoghurt 0% met euroma kruidenboterkruiden

 

Bereiding: 

Verwarm de oven voor 200 graden. Snijd de paprika's, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk of gebruik een keukenmachine. Snijd ook de rode peper en de peterselie fijn. Meng vervolgens alle gesneden ingrediënten met het gehakt en breng het op smaak met wat peper en zout. Besmeer je wraps met een dun laagje van het gehaktmengsel en bak deze in 8-10 minuten af in de oven. De turkse pizza wordt het lekkerste als de wraps niet op elkaar liggen. Snijd de groenten voor de topping en beleg je Turkse pizza met de groenten, knoflooksaus en sla en rol hier een wrap van.

 

Eet smakelijk!