e-book Stamppotten

Exclusieve stamppotrecepten voor de koude wintermaanden. Leer hoe je zonder aardappelen tóch overheerlijke stamppotten kunt maken. Wederom gemakkelijk te maken maar heerlijk voor het hele gezin!

€ 7,95

€ 4,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

E-book diner recepten voor het hele gezin

12 heerlijke recepten voor het hele gezin. Gemakkelijk te maken recepten, want dat is waar ik zelf ook van houd. Niet meer apart koken voor je gezin met deze overheerlijke recepten!

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Download
Kerstmenu My-LifeSlim 2023
Zoals ieder jaar wordt er bij My-LifeSlim een fantastisch Kerstmenu samengesteld. Speciaal voor jou heb ik hier een online versie van die je kunt downloaden en waar je een lekker gerecht (of misschien het hele menu!) van kunt gaan koken voor je gezin of familie.
Kerstmenu 2023.pdf
Adobe Acrobat document 4.8 MB

Download
Maart Motivatie Maand
Wil je graag wat extra motivatie om gezonde gewoontes aan te leren maar vind je de stap nog net iets te groot om bij mij in de praktijk te komen? Download dan deze leuke motivatie-bingo-kalender. Kun jij iedere dag een vakje afvinken?

Ben je al klant en wil je deze graag in de papieren versie? Die ligt bij mij in de praktijk en mag je bij je volgende afspraak meenemen.
Maart Motivatie Maand.jpg
JPEG-bestand 281.7 KB