Onze methode


Wanneer je start met afvallen stel je jezelf een doel. Om dit zo snel mogelijk te bereiken gooi je alles om. Je besluit om minder te eten, gaat dagelijks bewegen en gaat niets ongezonds meer eten. Als het resultaat dan op de weegschaal uit blijft, ben je teleurgesteld en gooi je na 2 weken de handdoek in de ring. Naast dat het resultaat uit blijft als je zelf aan de slag gaat, is het vaak zo dat je een korter lontje krijgt, een hongergevoel ervaart, je spiermassa neemt af, je bent moe, futloos en soms zelfs chagrijnig wordt. Dit komt doordat je jouw lichaam minder voeding geeft dan dat het nodig heeft. Doordat je bij My-LifeSlim samen met Berber werkt én met een voedingsschema heb je een stok achter de deur en krijg je genoeg voeding binnen. 

 

Intake

 

Tijdens de intake krijg je een persoonlijk dagschema, een boodschappenlijst en de leefwijzer mee. Hierdoor is het voor jou overzichtelijk wat je wel en niet kunt eten. We gaan je lichaam voeden in plaats van vullen en je gaat genieten van drie gezonde maaltijden met twee of drie tussendoortjes. Naast de gezonde voeding maken we gebruik van natuurlijke voedingssupplementen die jou ondersteunen tijdens het afvallen. Je zult je spiermassa niet verliezen, geen hongergevoel ervaren, maar je humeur wordt ook beter en je voelt je fitter en energieker. Dit zorgt ervoor dat het goed vol te houden is en je zult deze keer wél je doel behalen! Als je op je streefgewicht bent bouwen we de natuurlijke supplementen weer af en bouw je rustig je voeding weer op. 

 

Iedere week de resultaten

 

Berber werkt in haar praktijk met de Tanita weegschaal. Met deze weegschaal zie je meer dan alleen jouw gewicht. Tijdens de wekelijkse controle momenten kijken we niet alleen naar de voortgang in je gewicht, maar ook naar jouw vetpercentage, het BMI, de spiermassa, het vochtpercentage en het visceraal vet (vet rondom je organen). Zo krijg je een compleet beeld van hoe jouw lichaam zich verbetert. Je krijgt je resultaat geprint mee, maar je kunt het ook bekijken in jouw eigen app waar ook alle recepten in staan. 

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?


Online coaching


Heb jij door je overvolle agenda geen tijd om in de praktijk langs te komen maar wil je wel graag afvallen met onze methode? Dat is geen probleem, want online coaching is ook mogelijk.

 

Met één druk op de knop heb jij toegang tot persoonlijke begeleiding. Ik ben voor jou altijd bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Afvallen met professionele begeleiding wordt zo wel erg gemakkelijk! 

 

Heb je vragen over online coaching?

Neem vrijblijvend contact met me op via contactformulier of bel/app mij op 06-12318973

Pakketten