Het verhaal van Joke


"De leefregels van de My-LifeSlim methode zijn gemakkelijk vol te houden."

 

In september 2021 ben ik bij Berber in de praktijk gekomen omdat ik graag enkele kilo's kwijt wilde. In de afgelopen 10 jaar, ongeveer samenvallend met de overgang, ben ik ieder jaar één kilo aangekomen. Ondanks het feit dat ik altijd redelijk bewust at en er geen buitensporig eetpatroon op na hield lukte het me niet om er zelf een paar kilo's af te krijgen.

 

Na de vakantie kwam bij mij het besef dat dit zo niet door kon gaan en dat ik echt een stap zou moeten zetten. Juist op dat moment trof ik een vriendin die 8 kilo was kwijtgeraakt met de My-LifeSlim methode bij Berber. Dit was het moment om door te pakken! De leefregels van de My-LifeSlim methode zijn gemakkelijk vol te houden, daarnaast is de wekelijkse controle en het weegmoment bij Berber net dat extra steuntje in de rug om consequent vol te blijven houden. Bovendien ervaarde ik de gesprekjes met Berber zowel stimulerend als gezellig. Mijn gewicht ging gestaag naar beneden en na 4 maanden had ik mijn doel bereikt.

 

Ik ben heel blij met het resultaat en dankbaar dat het met deze methode gelukt is om wat kilo's kwijt te raken. Nu, een maand na de stabilisatieperiode, gaat het nog steeds goed. Ik blijf bewust eten het zorg voor een regelmatig voedingspatroon waardoor ik nog iedere week de weegschaal een paar gram minder zie aantikken. 

 

Dus wil je, net als ik, graag een gezond gewicht bereiken dan kan ik je deze methode van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet, Joke